Werkwijze

Maatwerk voor financiële rust

Het beheren van uw financiën kan soms een uitdaging zijn. Daarom bieden wij begeleidingstrajecten op maat om u te helpen uw financiële situatie weer op de rails te krijgen. Hieronder leest u hoe onze werkwijze eruit ziet.

Stap 1: Kennismaking en Inzicht

Onze samenwerking begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgen we inzicht in uw financiële situatie en luisteren we naar uw wensen voor begeleiding. Of uw uitdagingen nu complex zijn of slechts tijdelijke aanpassingen vereisen, wij zetten ons in om een traject op maat voor u te creëren. De duur van het traject wordt aangepast aan uw persoonlijke omstandigheden, zodat we effectieve ondersteuning kunnen bieden.

Stap 2: Inzicht en Administratie

Het begeleidingstraject begint met het verkrijgen van duidelijk inzicht in uw financiële situatie en administratie. Een geordende administratie vormt de basis om uw situatie te begrijpen en doelen te stellen die bij uw leven passen.

Stap 3: Persoonlijke Ondersteuning

Tijdens het intakegesprek bespreken we grondig uw huidige financiële situatie. Hieruit vloeit een helder begrip voort van de ondersteuning die u nodig heeft. Afhankelijk van uw behoeften, bieden we zowel kortlopende als langlopende begeleidingstrajecten.

Kortlopend Traject: Snel en Efficiënt

Als uw situatie niet extreem complex is, kan ons kortlopende traject van budgetcoaching perfect bij u passen. U betaalt per gewerkt uur, wat flexibiliteit en kostenefficiëntie biedt. Samen werken we aan:

- Het organiseren van uw administratie
- Het identificeren van besparingsmogelijkheden
- Het verkennen van extra inkomstenbronnen
- Het aanpakken van eventuele schulden met betalingsregelingen

Langlopend Traject: Duurzame Verandering

Voor meer complexe financiële uitdagingen bieden we langlopende begeleidingstrajecten. Onze focus ligt op duurzame verbeteringen en het vermijden van verdere financiële problemen. Tijdens het intakegesprek bepalen we gezamenlijk de beste route naar een schuldenvrije toekomst.

Ons doel is altijd om u te helpen een stabiele financiële situatie te bereiken, waarbij uw welzijn voorop staat. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe BudgetcoachIAM u kan ondersteunen op uw financiële reis. Samen gaan we voor een betere toekomst.

1