Betalingsachterstand

Wat zijn betalingsachterstanden?

Betalingsachterstanden kunnen snel ontstaan en hebben vaak uiteenlopende oorzaken, zoals onverwachte uitgaven, wisselende inkomsten, of veranderingen in uw persoonlijke situatie. Dit kan leiden tot stress en onzekerheid. Het is belangrijk om deze situatie tijdig aan te pakken om verdere financiële problemen te voorkomen.

Over BudgetCoachIAM

Particuliere betalingsachterstand

Het kan iedereen overkomen: een onvoorziene financiële tegenvaller waardoor het lastig wordt om rekeningen op tijd te betalen. Een betalingsachterstand kan stress en zorgen veroorzaken. Misschien voelt u zich overweldigd door de stapel onbetaalde facturen. Maakt u zich geen zorgen, wij zijn er om te helpen.

Als particulier met een betalingsachterstand is het belangrijk om actie te ondernemen. BudgetCoachIAM staat voor u klaar om samen met u;

 • te kijken naar uw financiële situatie;
 • u te ondersteunen bij het opstellen van een realistisch budget;
 • u te helpen bij het regelen van betalingsregelingen met schuldeisers.

Samen werken we aan een oplossing om uw financiën weer op orde te krijgen.

Zakelijke betalingsachterstand

Voor ondernemers kan een betalingsachterstand grote gevolgen hebben. Het kan leiden tot liquiditeitsproblemen, vertragingen bij leveranciers en zelfs tot ernstige financiële problemen. Als u als bedrijf te maken heeft met betalingsachterstanden, is het belangrijk om snel en effectief te handelen om verdere schade te voorkomen. Ik kan u helpen bij:

 • het identificeren van de oorzaken van betalingsachterstanden;
 • het opstellen van een herstelplan;
 • het onderhandelen met crediteuren om betalingsregelingen te treffen.

Door proactief te reageren op betalingsachterstanden kunt u de financiële gezondheid van uw bedrijf herstellen en de weg vrijmaken voor een stabiele toekomst.

Waarom BudgetcoachIAM?

Ik begrijp de uitdagingen die gepaard gaan met betalingsachterstanden. Met een combinatie van expertise en empathie bied ik u een helpende hand om deze uitdagingen aan te gaan. Hier is hoe BudgetcoachIAM u kan ondersteunen:

 1. Persoonlijke begeleiding
  We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw financiële situatie en achterstanden in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we een plan op dat specifiek is afgestemd op uw behoeften en doelen.
 2. Inzicht en bewustwording
  Samen zullen we uw inkomsten en uitgaven analyseren en kijken waar er ruimte is voor verbetering. Dit helpt om bewustwording te creëren en uw financiën beter te beheren.
 3. Budgetkennis en -vaardigheden
  Ik deel waardevolle kennis en praktische vaardigheden om u te helpen bij het opstellen en volgen van een realistisch budget. Dit zal u helpen om uw financiën beter te beheren en toekomstige problemen te voorkomen.
 4. Onderhandelen en plannen
  Indien nodig, helpen ik u bij het opstellen van realistische betalingsplannen en onderhandelen we met schuldeisers om haalbare oplossingen te vinden.

Mijn werkwijze

Samen zorgen we voor financiële rust

Met de expertise van BudgetcoachIAM aan uw zijde, hoeft u niet alleen met betalingsachterstanden om te gaan. Ik bied een ondersteunende en professionele aanpak om u te helpen financiële stabiliteit te herwinnen. Neem contact op en zet een stap in de richting van een financieel gezonde toekomst.


Contact
Contact

Zoekt u hulp of heeft u een vraag? Neem contact op met mij!

Alt titel

Veelgestelde vragen

Bij BudgetcoachIAM bieden we een breed scala aan diensten, waaronder:

1. Overzicht van inkomsten en uitgaven.
2. Schuldenoverzicht en betalingsregelingen.
3. Begroting en spaarplan.
4. Aanvragen van toeslagen en voorzieningen.
5. Hulp bij belastingaangifte.
6. Financieel inzicht bij levensveranderingen.
7. Vergelijken van verzekeringspremies.
8. Abonnementenbeheer.
9. Op orde brengen van financiële administratie.

Wij streven naar uw financiële gezondheid. Neem contact op voor een betere toekomst.

 

Ja, BudgetcoachIAM helpt u graag zonder uw lasten nog verder te verzwaren. Samen met u wordt gekeken naar mogelijke bezuinigingen, waardoor er ruimte in uw budget ontstaat. Zo is er ook ruimte om de factuur van uw budgetcoach te voldoen. Dit kan indien nodig in termijnen, zonder rente en extra kosten. Het doel is om uiteindelijk geld over te houden voor een meer verantwoord inkomsten- en uitgavenpatroon.

U kunt BudgetcoachIAM inschakelen wanneer u het overzicht bent kwijtgeraakt over uw financiële situatie. De budgetcoach kan u helpen om uit de situatie te komen waar u zelf geen raad meer mee weet. Al in één gesprek kan uw financiële situatie een stuk inzichtelijker worden gemaakt.

 

1