Tarieven

Bij BudgetcoachIAM begrijpen we dat elke financiële situatie anders is en dat er daarom ook behoefte is aan verschillende vormen van ondersteuning. Om deze reden bieden wij verschillende tarieven aan die passen bij de specifieke behoeften en wensen van onze cliënten. 

Betrouwbaar en betaalbaar

Bij BudgetcoachIAM begrijpen we dat financiële problemen stressvol kunnen zijn en dat het vinden van de juiste hulp essentieel is. Daarom streven we ernaar om betaalbare tarieven aan te bieden, zodat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen die ze nodig heeft. We willen mensen helpen zonder hen verder in de schulden te brengen.

In vergelijking met andere budgetcoaches hanteren wij zeer concurrerende tarieven. Het landelijk uurtarief voor budgetcoaches varieert doorgaans van €75 tot €90, exclusief btw. Wij begrijpen echter dat dit voor veel mensen een aanzienlijk bedrag kan zijn, vooral als ze al in financiële moeilijkheden verkeren. Daarom streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken.

Bij BudgetcoachIAM geven we de mogelijkheid aan onze cliënten om ons uit hun eigen portemonnee te betalen. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om extra financiële verplichtingen aan te gaan, daarom bieden we de optie om ons te betalen met behulp van besparingen die we samen kunnen realiseren. Op die manier blijft het betaalbaar voor onze cliënten.

Daarnaast werken we ook samen met werkgevers die de kosten van onze diensten willen dragen voor hun werknemers. We hebben speciale tarieven voor werkgevers die via een offerte opvraagbaar zijn. Deze tarieven zijn eveneens zeer concurrerend, zodat werkgevers hun werknemers de nodige ondersteuning kunnen bieden zonder dat het een grote financiële last wordt.

Wij helpen u graag verder. Samen naar financiële stabiliteit! 

Gesprekken in uw eigen vertrouwde omgeving

Uw gemak is erg belangrijk. Daarom vinden de gesprekken altijd bij u thuis plaats. Je bevindt zich in een vertrouwde omgeving en heeft toegang tot alle gegevens die we nodig hebben om u goed te kunnen ondersteunen. Als u een partner heeft, is het belangrijk dat jullie beiden aanwezig zijn bij de gesprekken zodat er duidelijke afspraken kunnen worden gemaakt die voor alle partijen helder zijn.

 

1