Kan je hulp gebruiken?
Neem gerust contact op voor persoonlijk advies & hulp!

Over mij

Mijn naam is Indika Vermeij en ik heb een ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Na het behalen van mijn erkend budgetcoach-diploma en het zien van de toenemende financiële problemen onder mensen, besloot ik mijn expertise in te zetten om anderen te helpen bij het bereiken van financiële stabiliteit.

Ik begrijp dat financiële problemen verschillende oorzaken kunnen hebben, zoals een gebrek aan overzicht van inkomsten en uitgaven, een ongezond uitgavenpatroon, baanverlies, echtscheiding of het overlijden van een partner. Als erkend budgetcoach help ik mensen om inzicht te krijgen in hun financiële situatie en controle te krijgen over hun financiën.

Mijn begeleiding en ondersteuning zorgen er altijd voor dat mensen snel weer uit de problemen komen. BudgetcoachIAM biedt u een helpende hand om grip te krijgen op uw financiële situatie. Ik zorg ervoor dat mijn financieel advies persoonlijk en toegankelijk is, op maat gemaakt voor elke individuele situatie.

Als onafhankelijke en betrouwbare budgetcoach begeleid ik u bij het bereiken van financiële rust voor uzelf en uw gezin. Ik bied u inzicht in uw financiële situatie door middel van budgetkennis, het creëren van bewustwording en het aanleren van nieuwe financiële gewoontes.

Ik sta klaar om u te helpen en te begeleiden op uw weg naar financiële stabiliteit en rust. Mocht u vragen hebben of willen weten hoe ik u specifiek kan ondersteunen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,
Indika Vermeij

Erkend Budgetcoach en Financieel Expert

 

Alt titel
1