De alleenstaande vader en zijn zoon zijn dakloos

De alleenstaande vader en zijn zoon zijn dakloos

De alleenstaande vader en zijn zoon zijn dakloos – dan worden ze benadert door een vreemde die dit doet!

Het is niet makkelijk om een alleenstaande ouder te zijn. De balans vinden als een koppel tussen werk en opvoeding is al lastig, kan je nagaan als je allemaal in je eentje moet doen!

De alleenstaande vader uit de onderstaande video weet er alles vanaf. De man doet er alles aan om er voor te zorgen dat zijn kind een goed leven heeft. De man is verhuist van New York naar Denver om ervoor te zorgen dat zijn kind een juiste omgeving heeft om op te groeien.

Leon Logothetis, een voor Nederlanders onbekende tv-presentator, nam laatst een interview met de desbetreffende man af in het kader van zijn #GoBeKind initiatief. Leon reist over heel de wereld en verteld verhalen over geweldige mensen zoals James.

In de onderstaande video vraagt Leon van alles aan de alleenstaande vader om zijn situatie te leren kennen. De man is zojuist verhuist naar Denver en hij had een baan en huisvesting geregeld. De huisvesting kon helaas niet doorgaan dus de man was praktisch dakloos.

Als Leon vraagt hoe de man het volhoudt antwoord James dat hij alles voor zijn zoon zal doen en dat meditatie en bidden hem het hoofd boven water houdt.

Leon geeft vervolgens 1000 dollar aan de man en verblijf voor een week in een hotel. Dat is een mooi gebaar en de reactie is nog mooier. Maar dat is niet het einde van het verhaal. Leon startte ook een online inzamelactie en inmiddels is er meer dan 50,000 dollar voor de man ingezameld, wat een prachtige actie!

Bron: ongelooflijk


1