Financieel advies
Stabiliteit en rust voor ZZP'ers

Financieel advies voor ZZP'ers

Wij zetten ons in om ZZP'ers te begeleiden bij het overwinnen van specifieke financiële uitdagingen. Of het nu gaat om het helder krijgen van inkomsten en uitgaven, het beheren van schulden, het opstellen van een doordachte begroting of het effectief scheiden van privé- en zakelijke financiën, wij begrijpen de unieke behoeften van ZZP'ers en bieden op maat gemaakte begeleiding om financiële rust en stabiliteit te bereiken.

Waarmee kan ik u helpen?

Inkomsten & uitgaven

Wij maken al uw inkomsten en uitgaven inzichtelijk en overzichtelijk

Schulden overzicht

Gezamenlijk een overzicht maken van al uw schulden en openstaande posten

Betalingsregelingen

Het treffen van betalingsregelingen met uw schuldeisers

Begroting & spaarplan

Opstellen van een begroting en spaarplan voor de toekomst

Privé en zakelijke scheiding

Zakelijke financiën scheiden ten opzichte van privé

Budgetteren belastingen

Ondersteunen voor het budgetteren van belastingen

Financiëringsmogelijkheden

Ondersteunen van financieringsmogelijkheden

Overzicht verzekeringen

Overzicht maken van de benodigde verzekeringen

Uw weg naar stabiliteit 

Onze aanpak begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarbij we diepgravend inzicht krijgen in uw financiële situatie en aandachtig luisteren naar uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu worstelt met een gebrek aan overzicht of met een ongezond uitgavenpatroon, wij passen onze begeleiding aan om aan uw individuele omstandigheden tegemoet te komen.

Ons ultieme doel is om u, als ZZP'er, te leiden naar een stabiele financiële situatie waarbij welzijn voorop staat. Ongeacht de complexiteit van uw financiële uitdagingen, bieden wij een helpende hand en staan we klaar om uw specifieke behoeften te adresseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe BudgetcoachIAM u op maat kan ondersteunen op uw unieke financiële reis. Samen zetten we stappen richting een betere toekomst voor zowel uw financiën als uw welzijn.
 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met Indika? Neem dan vandaag nog contact op met BudgetcoachIAM en zet uw eerste stap naar financiële rust en stabiliteit.

Contact

 

1