Financieel advies
Stabiliteit en rust voor bedrijven

Financieel advies voor bedrijven

BudgetcoachIAM, onder leiding van ervaren financieel expert Indika Vermeij, biedt bedrijven met financiële uitdagingen op maat gemaakte oplossingen om financiële rust en stabiliteit te herstellen. In een wereld waar financiële problemen diverse oorzaken kennen, streven wij ernaar om bedrijven te ondersteunen in hun financiële reis.

Waarmee kan ik je helpen?

Voorkom betalingsachterstand
Het voorkomen van betalings achterstanden en schulden
Hoog ziekteverzuim
Het verlagen van een te hoog ziekteverzuim binnen de organisatie
Voorschotten
Advies en ondersteuning omtrent voorschotten op loon en vakantiegeld
Loonbeslag
Ondersteuning en advies op persoonlijk vlak bij loonbeslag
Deurwaarders
Advies en ondersteuning bij een situatie met deurwaarders
Arbeidsproductiviteit
Het verhogen van de productiviteit op de werkvloer
Gezonde wervloer
Tevreden, positieve en gemotiveerde werknemers
Risico's verlagen
De risico's op fraude en diefstal o pde werkvloer verlagen
Grip op financiën
Krijg weer grip op uw financiën en ervaar financiële rust
Toeslagen
Ondersteuning bij het aanvragen van toeslagen
HR Ondersteuning
Advies en ondersteuning bij diverse HR kwesties en zaken
Financiële toekomst
Een positieve financiële toekomst met een duidelijk plan

Persoonlijke Financiële Begeleiding

Onze benadering begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarbij we diepgaand inzicht krijgen in de financiële situatie van het bedrijf. Of de uitdagingen nu complex zijn of tijdelijke aanpassingen vereisen, wij streven ernaar om een traject op maat te creëren. De duur van het traject wordt aangepast aan de specifieke omstandigheden van het bedrijf, waardoor we effectieve ondersteuning kunnen bieden.

BudgetcoachIAM staat klaar om uw bedrijf te begeleiden naar een stabiele financiële situatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf op maat kunnen ondersteunen op de weg naar een financieel gezonde toekomst. Samen werken we aan een stabiele financiële basis voor uw onderneming.

Medewerkers met geldproblemen zijn minder productief.

Wist u dat medewerkers met geldproblemen minder productief zijn? Door een lage investering voor een budgetcoach levert een werkgever financieel meer voordeel op. De schatting gaat uit van een Nederlandse medewerker met een gemiddeld jaarinkomen van € 36.500,- (CPB, 2020). Wat? In deze schatting bedragen de totale verzuimkosten per medewerker dus € 405,- per dag. De loonkosten per gewerkt uur bedroegen gemiddeld 35,3 euro. Dat is 27 procent meer dan het brutoloon per gewerkt uur. Voor een volledige baan (een vte) betaalde een werkgever gemiddeld 60,2 duizend euro per jaar. In 2019 waren de loonkosten het hoogst in de zorg.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met Indika? Neem dan vandaag nog contact op met BudgetcoachIAM en zet uw eerste stap naar financiële rust en stabiliteit.

Contact

1