Informatie over mij

Indika Vermeij |

Budget CoachMijn naam is Indika Vermeij. Ik ben al jaren werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Enkele jaren geleden heb ik het diploma voor erkend budgetcoach behaald.

Steeds meer mensen komen financieel in de problemen. Dit kan komen door een verkeerd uitgavenpatroon maar ook door gebrek aan overzicht over inkomsten en uitgaven. Sommige mensen geven meer uit dan er binnenkomt en zo kan de financiële situatie snel slechter worden. Ook kan het verliezen van uw baan, een echtscheiding of het overlijden van uw partner waardoor er inkomen wegvalt, een belangrijke oorzaak van financiële problemen zijn.
Met goede budgetcoaching zijn mensen vrijwel altijd snel weer uit de problemen.

Met het aannemen van de helpende hand die BudgetcoachIAM u aanreikt is het mogelijk om te voorkomen dat u in de schuldhulpverlening terechtkomt.

Op een onafhankelijke en respectvolle manier wil ik u als budgetcoach begeleiden en inzicht geven in uw financiële situatie. Door het geven van budgetkennis, bewustwording en het aanleren van nieuw gedrag ga ik graag samen met u op zoek naar financiële rust voor u en uw eventuele gezin.