Diensten Werkwijze

Persoonlijke kennismaking

De tarieven van BudgetcoachIAM


Het intakegesprek
Aan het eerste kennismakings- en informatiegesprek zijn lage kosten verbonden. We bespreken in dit intakegesprek uw problematiek in het algemeen. Later gaan we inhoudelijk uw problemen in kaart brengen. Aan de hand van de uitkomst daarvan bespreken we welke ondersteuning het beste bij u past. U krijgt tijdens het intakegesprek vanzelfsprekend ook informatie over de door BudgetcoachIAM gehanteerde tarieven.

Inzicht dat tot verbetering leidt
Het uitgangspunt van budgetcoaching door BudgetcoachIAM is dat u inzicht krijgt in uw situatie en dat u door dit inzicht uw (financiële) situatie kunt verbeteren. Dit kan door bijvoorbeeld structureel schulden af te lossen of uw vaste lasten te verminderen. Het uitgangspunt is dat uw financiële situatie en inzicht in inkomsten en uitgaven op de langere termijn verbeteren.

Gesprekken in uw eigen vertrouwde omgeving
Het intakegesprek en de eventuele vervolggesprekken vinden altijd bij u thuis plaats. Deze omgeving is voor u vertrouwd en bovendien heeft u als het goed is alle gegevens die nodig zijn om tot een goed inzicht en resultaat te komen bij de hand. Als u een partner heeft is het belangrijk dat u beiden bij alle gesprekken aanwezig bent. Zo kunnen er duidelijke afspraken worden gemaakt die voor alle partijen helder zijn. Dit levert uiteindelijk het beste resultaat op, ook voor de langere termijn.